Още един удар за Лудогорец: Втори футболист аут до края на сезона

Стефан Ралчев
Диниш Алмейда също със скъсани връзки

Втори пореден удар понесе Лудогорец по време на зимната подготовка. Седем дни след като Рик Джонатан се контузи тежко, същата травма получи новото попълнение Диниш Алмейда. Централният защитник е със скъсана предна кръстна връзка на дясното коляно след инцидент в началото на второто полувреме на контролата с Цървена звезда (3:2).

В Букмейкър Рейтинги може да видите нашите футболни прогнози от специалисти

Алмейда вече е в Португалия, където в понеделник ще бъде опериран от проф. д-р Ешпрегейра Мендеш. Специалистът, който e сред най-добрите в своята област, оперира и Рик Джонатан преди седмица.

„Контузията на Диниш е същата като на Рик Джонатан. Вярвам, че лечението и възстановяването му ще премине безпроблемно“, коментира лекарят на Лудогорец д-р Валентин Великов.

„В кариерата ми досега не съм имал тежки травми, но ето, че и на мен ми се случи. Надявам се всичко да премине добре и отново да мога да играя футбол. Благодаря за подкрепата на моето семейство и на всички в Лудогорец“, заяви Диниш Алмейда. 

„ПФК Лудогорец пожелава на Алмейда бързо възстановяване и скорошно завръщане на терена.“, пожелаха разградчани на своя футболист.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P