Още един шокиращ пример! Как се губят над 27 хиляди лева заради коефициент 1.09

«Букмейкър Рейтинги»
Преди известно време ви показахме как се губят пари – и то не малко пари, заради изключително ниски коефициенти. От така наречените уж сигурни мачове, които избираме, за да увеличат крайния коефициент на бъдещия ни печеливш фиш…

Businessman cut loss

Само че не винаги нещата са толкова прости, колкото изглеждат. И колкото ни се струват, когато видим коефициенти от порядъка на 1.05-1.10. Сякаш, прибавяйки тези коефициенти, мислим, че мачът е предварително ясен и влиза в графата „печеливши“.

Само че вижте поредният пример как тези ниски коефициенти объркват цялата ситуация. Фен е заложил 1 000 000 рубли, които се равняват на над 27 хиляди лева на два мача с общ коефициент – 1.17.

Първият мач е двоен 1Х на Андерлехт – Остенде за коефициент 1.09, вторият мач е двоен шанс 1Х на Краснодар – Сочи за коефициент 1.07.

Най-глупавото в цялата история е, че освен ниските коефициенти, за беда на клиента, не му излиза двоен шанс – Андерлехт се сгромоляса и загуби с 1:2. Така двата знака, с които разполага във фиша си – 1Х, отиват в коша и мачът се оказва чиста „двойка“… Остенде заби победното попадение в 75-ата минута, с което 1 милион рубли или над 27 хиляди лева отидоха на вятъра.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация