Още две победи за подрастващите на Марица (Пловдив)

Стефан Ралчев
Родените през 2011 година разбиха Металик (Сопот) с 8:0

Марица Пловдив (2011) постигна убедителна победа с 8:0 над „Металик“ (Сопот) в среща от Областната група U13. Срещата се игра на стадион „Пловдив“, а момчетата на треньора Абип Конедарев бяха пълни господари на терена, пише сайтът на Марица Пловдив.

Мехмед Емин отбеляза две попадения, Константин Мисирков довави един гол с хубав удар от дистанция, по веднъж точни бяха и Калоян Пенев, Боримир Хаджийски, Стилиян Славов и Алекс Дечев. Стигна се и до един автогол след хубав извеждащ пас на Деан Георгиев и центриране на Мехмед Емин.

В следващия кръг „Марица“ е домакин на „Гигант“ (Съединение), а срещата е на 28 април.

–––––––––––––––

В Областната група U13 – Ф11 „Марица“ (2012) се бори мъжки, но загуби с 1:3 от с година по-големите си съперници от „Спартак“, които са без загуба до момента. Момчетата на треньора Красимир Иванов отстъпваха само физически на своя опонент. Николай Данчев отбеляза попадението за „жълто-сините“, които в следващия кръг ще срещнат „Хебър“. Срещата е на 28 април, от 12 часа, на терена до СУ „Св.Седмочисленици“ в ЖК „Тракия“.

–––––––––––––––––––

С неубедителна игра „Марица“ U19 записа само равенство 0:0 при гостуването си на „Априлец“ (Бояджик). Срещата се игра при враждебна обстановка и бурен вятър. От състава на маричани лисваха 7-8 основни футболисти. На 25 април на момчетата на Абип Конедарев и Йордан Влашки предстои тежко гостуване на временния лидер „Арда“.

„Марица“ U17 (2008) загуби гостуването си на с година по-големите си съперници от „Спартак“ в Областната група U17, които са и лидери в групата с 5:0. За момчетата на Димчо Беляков следва домакинство на „Чавдар“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P