Осъдиха банда, ограбила 13 букмейкърски пункта

«Букмейкър Рейтинги»
Британски съд осъди банда, специализирана в грабеж на букмейкърски пунктове, както и на заложни къщи. Всичко това се случва в Сток-он-Трент.

Лиам Камара, Крейг Троу, Брандън Уилиямс, Джордан Грокот и Сони Уилямс са направили първите си обири през ноември 2016 година. В следващите два месеца те са атакували 13 букмейкърски пункта, от които са задигнали над 500 хиляди паунда.

„Тези обири са извършени от различни хора по различно време, но всички са били от една и съща банда. Лиам Камара освен това е участвал и в други крупни грабежи, включително и в планирането им“, обяснява прокурорът Тимъти Харингтън. Той допълни, че престъпниците са били въоръжени с ножове, мачете и дори мечове.

Отворете вашата нова сметка, като изберете от топ букмейкърите в нашия списък

„Случвало се е тази банда да ограбва и домове на хора. Те са се справяли с всякаква съпротива, тъй като са били въоръжени с ножове, чукове, мачете и дори мечове“, допълва Харингтън.

Общо членовете на бандата получи 42 години затвор, както и тежки финансови глоби. Освен това съдът осъди приятелката на единия от извършителите да положи обществено полезен труд и да заплати глоба в размер на 10 хиляди паунда.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P