до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Осъденият Карлос Насар: Взех наркотици инцидентно

Стефан Ралчев
Давам лош пример и съжалявам за постъпката си, допълни щангистът

„Взех наркотици инцидентно, съжалявам за постъпката си“ – това заяви за bTV световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар след заседанието на Районния съд в Поморие.

футболни прогнози за деня може да четете в Букмейкър Рейтинги

Той беше осъден на 7 месеца лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок и глоба в размер на 450 лв. след сключване на споразумение с прокуратурата. Присъдата означава, че на този етап Насар няма да лежи в затвора и ще може да участва на европейското първенство в Армения през април.

На 27 юли миналата година полицейски патрул опитва да спре край Слънчев бряг управлявания от него джип, в който пътуват още едно момче и момиче. Той не се подчинява, дава газ. Започва преследване около 20 км, автомобилът на щангиста е спрян край поморийското село Каменар.

Дрегер за наркотици показва употреба на амфетамин и метамфетамин. Отделно от това се оказало, че 18-годишният щангист е шофирал, без да има книжка.

Мотивите на съда за условната присъда са, че случаят е инцидентен – Насар е предоставил документи от 14 допинг проби, в които нито веднъж не е установено наличие на упойващи вещества. Освен това спортистът е млад (18 години), без криминално минало и е сред българските надежди за медал на олимпийските игри.

„Давам лош пример и съжалявам за постъпката си. Това е, което мога да кажа. Не искам да говоря за тази ситуация. Благодарен съм, че не е станало най-страшното – да пострада някой на пътя. Няма да се повтори повече! Взех наркотика инцидентно.“

„Аз съм на 18 години, правя световни рекорди за мъже и малко или много съм подозрителен, че ползвам допинг, което е абсурдно и не е така! Нямам планове да правя каквито и да е престъпления! Само състезания ми предстоят и тренировки. Дай, Боже, да сме живи и здрави!“, допълни Насар.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P