Определиха кога избират президент на БФС

Стефан Ралчев
Изпълкомът на БФС реши на коя дата ще бъде проведен извънреден Конгрес.

Това ще се случи на 25 юни 2021 година. Изпълкомът реши, че извънредният Конгрес ще бъде проведен в НДК.

Задължителното условие за провеждането на Конгреса е, че Министерството на здравеопазването промени ограничителните противоепидемични мерки и отпадне забраната за провеждане на обществени мероприятия в присъствена форма.

„На днешното си заседание Изпълнителното бюро на БФС обсъди постъпилото в съюза писмо №62-00-4/29.01.2021 г. от главния държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев, както и Заповед № РД-01-52/26.01.2021 г., с която забраната за провеждане в присъствена среда на конгресно-конферентни мероприятия се удължава до 30.04.2021 г.“, съобщиха от БФС.

Предложената дата е съобразена с настоящия срок на извънредната обстановка на територията на Република България, както и с необходимото технологично време за организация на конгрес, излъчване на делегати и кандидати и провеждане на предизборни кампании.

Предлага се Извънредният конгрес да се проведе при дневния ред, приет за отложения поради епидемиологичната обстановка такъв на 11.12.2020 г.

Изпълнителното бюро на БФС също така одобри антидопинговите правила във връзка с обнародваната на 22.01.2021 г. Наредба за антидопинговата дейност“, съобщават от БФС.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P