Олимпия Любляна все пак е преговарял с треньора на Левски

Стефан Ралчев
Треньорът на Левски все пак е бил на преговори с друг отбор въпреки категоричната позиция на клуба отпреди няколко дни, че не е имало такова нещо.

Босът на Олимпия Любляна, милиардерът Милан Мандарич потвърди, че Славиша Стоянович е бил вариант да поеме тима. По време на коледните и новогодишните празници специалистът се бе прибрал при семейството си, когато се появи информация, че преговаря тайно с Олимпия Любляна.

 Подробно ревю за Winbet може да намерите в Букмейкър Рейтинги, а компанията дава ставка 150.00 Левски да стане шампион 

„Да, имах разговори със Славиша Стоянович, и то на два пъти. Последният около Коледа и Нова година. Но промених решението си и взех друг треньор. Ценя много Славиша. Той е добър треньор и човек. Първо трябваше да дойде при мен преди около година. Но тогава нещата не се получиха и той после отиде в Левски. Сега, когато смених Дино Скендер, пак бе вариант Стоянович, но аз заложих на треньор, който вече е водил Олимпия – Горан Станкович. Той познава отлично ситуацията в отбора и в словенския футбол. Затова оставих Славиша на мира (смее се)“, коментира сръбският милиардер пред „Тема спорт“.

„Преди година имаше разговори да помагам финансово на Левски, но е трудно. Имам достатъчно задачи в Словения и с Олимпия. Така че засега е трудно да погледна към някои други клубове. Искам първо да завърша мисията си в Любляна. Защото аз винаги правя нещата както трябва и ги довеждам докрай. В Олимпия ни чака още доста работа и добро бъдеще“, завърши 82-годишният бизнесмен.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P