Огромен интерес: Разпродадоха „Армията“ за мача с Лудогорец

Стефан Ралчев
Очакват се около 15 000 зрители на срещата в неделя

Феновете на ЦСКА почти разграбиха всички билети за предстоящото дерби с Лудогорец в неделя (30 април). Двубоят на стадион „Българска армия“ се явява пряк сблъсък за първото място.

Вижте нашето Winbet Ревю за всички подробности за бонуси и промоции на букмейкъра

Три дни, след като пропуските бяха пуснати в продажба, останаха последни бройки за секторите „В“ и „Г“. По-рано днес „А“ сектор беше разпродаден, а в отсрещната трибуна има налични около 400 билета. За сектора с най-върлите привърженици на „червените“ входните талони също са на привършване.

Феновете вече загатнаха, че подготвят грандиозни неща за предстоящото дерби, с които да превърнат стадиона в истински ад за гостите. Подкрепата на публиката ще е изключително важна за столичани, които при победа до голяма степен ще си осигурят и първото място за редовния сезон.

Това ще се превърне в най-посетеното домакинство на ЦСКА от няколко години насам. Очаква се за сблъсъка с разградчани на „Армията“ да има около 15 000 зрители. Двубоят е в неделя (30 април) от 20:15 часа и ще бъде ръководен от Георги Кабаков.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P