ОФК Костинброд с важна победа по пътя към спасението

Стефан Ралчев
Тимът надви Витоша Бистрица с минималното 1:0

ОФК Костинброд постигна ценна победа по пътя си за оставане в Трета лига, след като си наложи с минималното 1:0 над Витоша Бистрица. Точен за домакините бе голмайсторът на тима Борислав Будинов, пише официалният сайт на ОФК Костинброд. Делегат на срещата бе Емил Велев-Кокала.

При отлично време за футбол двата отбора изиграха първото полувреме без сериозни опасности пред някоя от двете врати. Изстрели от дистанция на Борислав Будинов и Георги Илиев не затрудниха стража на Бистрица.

Второто полувреме се разви отлично за възпитаниците на старши треньора Христо Коилов. В 55-та минута костинбродчани получиха възможност да изпълнят фаул близо до вратата на гостите, при който Стефан Методиев качи топката на главата на Будинов и нападателят не остави шансове на стража на гостите.

В 80-та минута домакините пропуснаха златна възможност да сложат точка на спора, след като Лъчезар Георгиев се озова очи в очи със стража на гостите, но изстрелът му бе отразен. В последните минути на срещата бистричани получиха отлична възможност да вземат точка от двубоя. Футболист в зелено стреля от близка дистанция, но отлична намеса на Валентин Галев не позволи топката да влезе в мрежата.

С победата си днес тимът диша по-спокойно в борбата си за запазване на мястото си в Югозападна Трета лига. Костинбродчани събират 28 точки в актива си и се изкачват до 15-то място във временното класиране, на 2 точки от зоната на изпадащите и с мач по-малко от преследвачите си.

В следващия кръг тимът е домакин на Вихрен Сандански. Срещата е в Събота/13.04.2024г./ от 16:00 часа на стадион ,,Бенковски”.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P