до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Официално: Заличиха Ивайло Ивков като шеф в Левски

Стефан Ралчев
На негово място е вписан Даниел Боримиров

Ивков

Ивайло Ивков бе официално заличен от поста изпълнителен директор в Левски от Търговския регистър. На негово място е вписан Даниел Боримиров.

Палмс Бет залози на спорт може да ви донесат огромни печалби на десетки видове спортове

Юристът бе уволнен на общото събрание на клуба на 6 април. Считано от 2 май Ивков вече не фигурира в Търговския регистър.

В Търговския регистър са направени и обявените промени в Управителния съвет, където влязоха Христо Йовов и Борислав Георгиев.

Двамата заеха местата на Ивайло Ивков и Радослав Разпопов.

Левски обяви официално промените в Управителния съвет и на поста изпълнителен директор в клуба преди седмица. В Търговския регистър е написано, че мандатите на новите директори са за срок от 5 години.

Решението за вписването на новите обстоятелства в управлението на футболния „Левски“ са на база на два протокола, предоставени от клуба – от заседание на Надзорния съвет и от заседание на Управителния съвет, проведени на 25 април.

Първата работа на Боримиров ще бъде да подпише документа за отпускането на три премии, които играчите са си заслужили с постигнатото на терена. Боримиров ще освободи футболистите и треньорите в тима от ветото на Ивайло Ивков, който отказа да разпише заповедта, въпреки че парите за тях са били отпуснати от генералния спонсор на клуба.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P