Официално: Ювентус взе Душан Влахович

Стефан Ралчев
Трансферът е на обща стойност 81.6 милиона евро

Душан Влахович вече официално е играч на Ювентус, обявиха от клуба. Той е подписал договор до лятото на 2026 година, като в него има опция за удължаването му с още един сезон. 22-годишният сърбин, който пристига от Фиорентина, ще получава по 7 милиона евро на сезон.

Четете футболни прогнози за днес в Букмейкър Рейтинги

Бианконерите ще платят 70 милиона евро за играча. Ювентус ще се издължи в рамките на 3 години. 10 милиона от тази сума са бонуси. 11,6 милиона евро отиват за агента на сърбина, което прави общата сума на сделката 81.6 милиона евро.

Роденият в Белград Влахович започва кариерата си в Партизан, с който подписва първия си професионален договор през 2015 г., когато е само на 15 години. През 2018 г. преминава във Фиорентина и от тогава има 44 гола в 98 мача за виолетовите. Той направи много силен минал сезон, в който отбеляза 21 гола в Серия А. Настоящата кампания се очертава още по-добра за него, тъй като до момента той има 17 попадения в първенството.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P