Официално: Семейство Глейзър обявиха Манчестър Юнайтед за продажба

Стефан Ралчев
Собствениците планират стратегически алтернативи

Собствениците на Манчестър Юнайтед са готови да продадат клуба или поне да привлекат нови инвеститори. В официално съобщение от “Олд Трафорд” информираха, че вече са “отворени” за промени.

Футболни прогнози за деня може да намерите в БР

“Манчестър Юн, един от най-успешните клубове в световната история на спорта, обявява, че Бордът на директорите инициира процес, в който ще проучи стратегически алтернативи за клуба. Това има за цел да подобри бъдещия растеж на клуба, като крайната цел е той да може да достигне такова състояние, че да може да се възползва от възможностите на футболния терен и на пазара”, пишат собствениците на червените дяволи.

“Като част от този процес Бордът ще обсъди всички стратегически алтернативи, в това число нови инвестиции в клуба, продажба или други сделки. Това ще включва оценка на редица инициативи за подсилването на клуба, включително реконструкция на стадиона или инфраструктурата (…).”, продължават от Манчестър Юнайтед.

“Ще проучим всички варианти, за да сме сигурни, че правим най-доброто за нашите фенове и че Манчестър Юн ще се възползва по най-добрия начин от възможностите за развитие, които са налице в момента или за в бъдеще”, твърдят собствениците Аврам и Джоел Глейзър.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P