Официално: Садио Мане подписа с Байерн Мюнхен

Стефан Ралчев
Договорът е до 30 юни 2025 година

Садио Мане официално подписа с Байерн Мюнхен, съобщиха баварците в официалния си сайт. 30-годишният атакуващ футболист подписа договор с германския шампион до 30 юни 2025.

Сенегалският национал пристига на „Алианц Арена“ от Ливърпул. За мърсисайдци той изигра 269 мача, в които вкара 120 гола. Под ръководството на Юрген Клоп спечели Шампионска лига, Суперкупата на УЕФА, Световното клубно първенство, Висшата лига, ФА Къп и Купата на лигата.

Потърсете прогнози за мачове днес в Букмейкър Рейтинги

През зимата спечели и Купата на африканските нации с родината си Сенегал.

„Садио Мане е световна звезда, който ще повдигне нивото на Байерн и на Бундеслигата като цяло. Феновете идват на стадиона, за да наблюдават такива играчи. Страхотно е, че успяхме да го привлечем с помощта на Оливер Кан и Хасан Салихамиджич“, заяви президентът на Байерн Херберт Хайнер.

„Много съм щастлив, че най-сетне съм в Байерн Мюнхен. От началото водихме много разговори и имаше интерес към мен от много добри клубове, но аз нямах съмнения кой да избера. Това е правилният момент за предизвикателство. Искам да постигна много с този клуб. Докато бях в Залцбург гледах много мачове на Байерн – наистина харесвам този клуб“, бяха първите думи на Мане, след като парафира с мюнхенци.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P