Официално: Представиха Томаш начело на Локомотив Пловдив

Стефан Ралчев
Договорът на специалиста е за две години

Новият треньор на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе официално представен пред медиите. 43-годишният специалст разкри, че лесно се е разбрал с новото ръководство на пловдивчани, тъй като амбициите им съвпадат.

Win bet предлага високи коефициенти за българските двубои

„Разговарях с двама представители на клуба надълго и широко. Два, три дни преди мача с ЦСКА. Това, което мога да ви кажа е, че се разбрахме лесно, защото моите амбиции и тези на новото ръководство са клубът да просперира. Няма да е лесно. През последните години Локомотив вдигна доста нивото. Не се притеснявам. Точно това нещо ме амбицира. Аз и моят екип сме отдадени изцяло на каузата на Локомотив.

Нормално е да има срив след толкова добри сезони. Това, което ме грабна в мисленето на ръководството, е, че те не искат бързи резултати, а искат да се върви крачка по крачка. Искат дългосрочност, лека-полека Локомотив да се превърне в средноевропейски отбор. Без, веднага от днеска за утре, което ме спечели мен. Надявам се да бъде така, защото човек когато бърза трудно стига. Крачка по крачка. Вие ме познавате, аз съм романтичен треньор. Ще се съобразява с това, което имам и няма да правя големи промени“, коментира Томаш.

„За Камбуров питайте ръководството. Аз с него съм работил, имал съм големи търкания с него, но сме професионалисти. Дали е Боруков, дали е Камбуров, всички футболисти са еднакви. Трябва да знаят, че аз съм човекът и аз решавам. Когато играчите си вършат работата – няма да имат проблем с мен. Идвам с двама помощници, вие вече ги знаете, както и с видео анализатора си. Новите собственици ми предложиха 5 или 7 години договор. Казах им обаче, че е по-добре да подпишем само за 2 години, за да видим дали ще си паснем. Обещавам на феновете, че от сутрин до вечер ще работя. Има 6 мача до края, за да преценим какво ни е нужно за селекцията. За нея мога да говоря много и да не ме разберете“, каза още Томаш.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация