Официално: Младен Кръстаич е новият селекционер на България

Стефан Ралчев
Договорът на сърбина е за две години

Сърбинът Младен Кръстаич е новият старши треньор на националния отбор на България по футбол. Това обяви президентът на Футболния съюз Борислав Михайлов след края на днешния Изпълком на централата.

Футболни прогнози за деня може да четете в Букмейкър Рейтинги

В щаба на Кръстаич като помощник ще влезе бившият национал Иван Иванов. Другите помощници ще бъдат Стефан Янкович, Неманя Милинчич, а Дарко Божович ще бъде треньор на вратарите. Договорът на 48-годишния Кръстаич е за две години.

В треньорската си кариера бившият национал на Югославия е бил начело на националния тим на Сърбия, Бачка Топола и Макаби Тел Авив.

Още когато приехме предложението, почнахме да гледам български футболисти и да работим. Още даже преди да сме се разбрали за предложението. Всички знаем в какво състояние е националният отбор по футбол и, че не се представя на добро ниво. Има много талантливи футболисти, които са загубили форма и самочувствие. Последната година е имало над 47 повиквателни, някои само с 1 мач, което не е добре. Малко несериозно е“, добави той.

„Нашата цел е да направим скелет и ще играят тези, които заслужат да играят в националния отбор. Ще бъдем постоянно на терена, ще работим много, така съм бил и като футболист и като треньор в други отбори. Представляваме и Сърбия тук в България.“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P