Официално: Красимир Балъков е новият треньор на Локомотив (София)

Стефан Ралчев
Той заменя на поста сърбина Данило Дончич

Красимир Балъков е новият старши треньор на Локомотив София.

Той заменя на поста освободения Данило Дончич. Ръководството на клуба взе решение да се раздели с досегашния старши треньор на клуба. С него си тръгват още помощник-треньорът и главен анализатор на тима Ивайло Захариев, треньорът на вратарите Владимир Манолков, както и кондиционният специалист Николай Георгиев.

Помощник треньор е Георги Сърмов – Помощникът на Красимир Балъков се казва Георги Сърмов. 38-годишният Сърмов е бивш футболист на Левски, Етър, Ботев Пловдив, Септември София и Берое.

Треньор на вратарите ще бъде Армен Амбарцумян – 46-годишният специалист ще отговаря за подготовката на вратарите на тима. Бившият страж на Марек и Ботев Пловдив е изпълнявал тази длъжност в Берое, Левски и националния отбор.

Кондиционен треньор – Светлин Спасов. За подготовката на футболистите ще се грижи Светлин Спасов. Той е изпълнявал тази роля в отборите на Арда, ЦСКА 1948, Пирин Благоевград, националния отбор на България и Миньор Перник, а за последно бе част от Септември София.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P