Официално: Известен унгарец стана шеф на съдиите в България

Стефан Ралчев
Виктор Касай подписа договор с БФС за 1.5 години

Знаменитият унгарски рефер от близкото минало Виктор Касай официално бе назначен за председател на Съдийската комисия към Българския футболен съюз. Тази сутрин арбитърът, ръководил финала на Шампионската лига през 2011 г., подписа договор със срок 1,5 години.

Може да намерите професионални футболни прогнози в Букмейкър Рейтинги

Както президентът на БФС Борислав Михайлов обяви на вчерашната пресконференция, унгарецът Касай ще пребивава в България постоянно, за да може да ръководи пълноценно работата на родните футболни съдии. Договор с БФС подписа и дългогодишният му асистент по футболните терени – Георги Ринк, който ще заеме позицията на заместник-председател на Съдийската комисия.

„Назначението на толкова популярно име е пореден атестат както за реномето на Българския футболен съюз на международната сцена, така и доказателство за амбицията за развитие на българския футбол на всички нива. Сигурен съм, че с авторитета и експертизата си Кашай ще издигне българското съдийство на по-високо ниво“, заяви Борислав Михайлов.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P