Официално: Джошуа срещу Фюри на 3 декември

Стефан Ралчев
Срещата ще е в Кардиф

Дългоочакваният изцяло британски сблъсък в тежка категория на бокса ще се състои. От мениджърския екип на Антъни Джошуа, 258 MGT, потвърдиха, че двукратният световен шампион се е съгласил да се изправи срещу носителя на пояса на WBC Тайсън Фюри на 3 декември.

Фюри отправи предизвикателството към Джошуа миналата седмица и предостави на него и екипа му две дати за избор – 26 ноември на стадион „Уембли“ или 3 декември на стадион „Принсипалити“ в Кардиф.

Твърди се, че Ей Джей, който на 20 август не успя да си върне титлите в реванша срещу Олександър Усик, е приел втория вариант.

От уважение към паметта на кралица Елизабет II за момента преговорите между щабовете на Фюри и Джошуа са прекратени и ще се подновят на по-късен етап.

В началото на 2021 г. в медийното пространство се говореше упорито за мач между Фюри и Джошуа, но тогава двубоят пропадна, тъй като американецът Дионтей Уайлдър спечели арбитраж и задължи Циганския крал да се бие с него.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация