до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Официално: Челси представи Лампард като временен мениджър

Стефан Ралчев
Това е завръщане за мениджъра в клуба след освобождаването му в началото на 2021 година

Челси официално обяви, че Франк Лампард е назначен за временен мениджър до края на сезона. Този ход бележи завръщането на Лампард на „Стамфорд Бридж“, който се радваше на бляскава кариера като играч със „сините“, спечелвайки Висшата лига три пъти и Шампионска лига в Мюнхен.

Четете нашите професионални футболни прогнози

Той ръководи клуба в продължение на 84 мача, включително изведе тима до финала за ФА Къп.

За Лампард това е завръщане на мениджърския пост в Челси, след като бе начело на тима от юли 2019 до януари 2021 година, когато бе заменен от Томас Тухел.

„Радваме се да приветстваме Франк отново на „Стамфорд Бридж“. Франк е член на Залата на славата на Висшата лига и легенда в този клуб. Докато продължаваме нашия задълбочен и изчерпателен процес за намирането на постоянен мениджър, искаме да предоставим на клуба и на нашите фенове ясен и стабилен план за остатъка от сезона.

Искаме да си дадем всички шансове за успех и Франк притежава всички характеристики и качества, от които се нуждаем, за да ни доведе до финалната линия. Имаме важен мач срещу Уулвс в събота и след това ще насочим вниманието си към нашия четвъртфинал в Шампионската лига в Мадрид следващата седмица. Ние всички ще дадем пълната си подкрепа на Франк, тъй като се стремим да постигнем възможно най-добрия резултат във всичките ни оставащи мачове“, каза президентът на клуба Тод Боели.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P