Официално: БФС назначи Гонзо за директор

Стефан Ралчев
Георги Иванов ще отговаря за всички национални отбори

Георги Иванов бе официално утвърден за технически директор на Българския футболен съюз. Легендарният нападател ще бъде пряко отговорен за работата на всички национални отбори, на треньорската школа към БФС, както и за развитието на детско-юношеския и женския футбол у нас.

Четете прогнози за футболни мачове в БР

Функцията на техническия директор е с фундаментална тежест в модернизираната административна структура на Българския футболен съюз, разработена според препоръките на УЕФА и проекта „Футболни федерации на бъдещето“, в който БФС е сред първите активни участници. Назначението на Георги Иванов на тази позиция е в тон със заявената от президента Борислав Михайлов политика на освежаване на кадрите в ключови за развитието на футбола звена.

Визията, краткосрочните и дългосрочни приоритети на Георги Иванов в новата му роля, както и начините за постигане на целите на технически директор ще бъдат представени в медийните канали на БФС в идните дни.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P