Официално: Андрей Гълъбинов подписа с Реджина

Стефан Ралчев
Договорът е до 2024 година

гълъбинов

Българският нападател Андрей Гълъбинов вече официално има нов отбор. Той подписа договор и бе представен като ново попълнение в състава на Реджина, след като по-рано днес премина и задължителните медицински прегледи в отбора. 32-годишният таран ще играе във втородивизионния клуб до 2024 година.

Много футболни прогнози в Букмейкър Рейтинги

“Реджина обявява, че постигна споразумение с футболиста Андрей Гълъбинов. Нападателят, който е роден през 1988 година, пристига на брега на протока с постоянен трансфер, след като подписа договор до 30 юни 2024 година. Той ще носи екипа с номер 16. Добре дошъл, Андрей, в нашето голямо семейство!”, написаха в официалния сайт на Реджина.

На практика цялата кариера на Гълъбинов преминава в Италия, като за последно той носи екипа на Специя в Серия “А”. За съжаление тежка контузия го извади от терените за дълъг период от време и той успя да изиграе само 14 мача през кампанията, в които отбеляза 4 гола. Договорът му обаче изтече и не бе подновен, така че той пристига в състава на Реджина като свободен агент.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация