Официално: Алегри се завърна в Ювентус

Стефан Ралчев
Договорът му е за четири години

Ювентус обяви новия си треньор. Това е Масимилиано Алегри, който наследява на поста Андреа Пирло. За Алегри това ще бъде втори престой след периода 2014 – 2019 година, когато изведе “бианконерите” до 5 поредни титли. Италианският специалист се завръща към треньорството след двегодишна почивка. Неговият договор е за 4 сезона с предполагаема годишна заплата в размер на 9 млн. евро.

Прогнози за мачове днес четете в сайта Букмейкър Рейтинги

В изявлението, озаглавено: “Добре дошъл отново вкъщи, Макс!”, от клуба приветстват новия си наставник по следния начин: “Масимилиано Алегри отново е треньор на Ювентус. Алегри заварва пейка, която познава много добре, както и клуб, с който има взаимна обич. Днес започва ново пътуване помежду им, насочено към нови цели. Това, което той постигна в първото си приключение в Ювентус, е записано в клубната история: пет Скудета, четири дубъла с Купата на Италия, две Суперкупи на Италия и два финала в Шампионската лига в едва три сезона. Всичко това беше в резултат на епични подвизи както в Италия, така и в Европа.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P