Обръщалката на ЦСКА срещу Левски на коефициент 3.50

Стефан Ралчев
Червените сериозни фаворити в дните преди дербито

обръщалка

ЦСКА победи Левски с 2:1 в поредното издание на Вечното дерби, което се проведе в неделя на Националния стадион Васил Левски. Червените се нуждаеха от обрат, за да стигнат до успеха. Сините поведоха в резултата с гол на Георги Миланов. Греъм Кери изравни в 44-ата мниута, а през втората част Кайседо донесе успеха на ЦСКА.

Екипът на Букмейкър Рейтинги проследи движението на коефициентите както по време на мача, така и в дните преди самия двубой.

Веднага след като Левски поведе в резултата с 1:0, коефициентът за „обръщалка“ – тоест, победа за ЦСКА, скочи до 3.50 в мобилната версия на Efbet. В Бет365 ставката бе 3.25. Тази ситуация се запази едва 15-ина минути, тъй като Кери възстанови равенството.

В дните преди двубоя обаче ситуацията бе съвсем различна. ЦСКА бе считаният за категоричен фаворит в срещата. На моменти ставките за 1-ца дори спаднаха до 1.50-1.58. В събота (около 24 часа преди срещата) в Bet365 единицата се котираше именно на 1.50.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация