Обамеянг пак чака обаждане да се върне в Барселона

Стефан Ралчев
Каталунците може да вземат нападателя за резерва на Левандовски

Барселона планира да привлече Пиер-Емерик Обамеянг, твърди каталунското издание “Спорт”. Идеята е 33-годишният нападател да изпълнява ролята на резерва на Роберт Левандовски.

В Букмейкър Рейтинги може да се възползвате от футболни прогнози за днес и утре

Габонецът вече игра на “Камп Ноу” между януари и септември 2022 година, като в 24 мача отбеляза 13 гола. След това беше продаден на Челси за 12 млн. евро, но Греъм Потър почти не разчиташе на него, а ситуацията едва ли ще се промени и при временния мениджър на “сините” Франк Лампард.

Обамеянг има огромно желание отново да играе за Барселона. Той е готов да приеме и доста по-ниска заплата от тази, която получава в момента, за да изпълни желанието си. От страна на каталунците условието е нападателят да разтрогне с Челси и да е свободен агент, за да не се плаща трансферна сума за него.

Старши треньорът на “блаугранас” е харесал и младока Витор Роке от Атлетико ПР. От Барса обаче са дали да се разбере, че няма да извадят исканите 50 млн. за 18-годишния талант. Очаква се на “Камп Ноу” да пристигне и Яник Ферейра-Караско. Крилото на Атлетико Мадрид на практика беше договорен покрай преминаването на Мемфис Депай в състава на дюшекчиите”.

За да финансира лятната си селекция, Барселона смята да продаде трима офанзивни футболисти. Чакат се оферти за Ансу Фати, Рафиня и Феран Торес.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P