Няма вариант стадионът на ЦСКА да не бъде построен

Стефан Ралчев
Капацитетът ще бъде между 16 и 18 хиляди места

Стадион „Българска армия“ със сигурност ще бъде построен, въпреки опасенията на някои фенове. Това заяви членът на Управителния съвет на „Спортни имоти Българска армия“ Даниел Димов.

Winbet Спортни Залози дава атрактивни коефициенти за мачовете на ЦСКА

„По-скоро до 2 месеца ще сме готови с разрушаването. Кога започваме строителните работи?! Когато има избран строител. Ясно е кога ще се строи, имаме готов проект, работим по избора на изпълнители. Такъв стадион не е строен в последните 40 години в България.

Няма вариант стадионът да не бъде построен, процесът е необратим. Това е дълъг процес, има много елементи. Обсъждат се всякакви детайли. Демонтажът е малко над 1 милион лева.

Основните неща са съгласувани. Някой път има тропане по масата, спорове, но важно е, че нещата се случват. Много страни има намесени. Капацитетът е болезнена тема за всички, но се съобразяваме с дадености. Няма как да е 40 000, трябва да се мисли и за поддръжката. По-лесно е да го построиш, отколкото да го поддържаш. От 16 до 18 хиляди ще е капацитетът. Това няма да е само стадион, а event център. Дава възможности, каквито спортно съоръжение в България, не дава.“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P