Новото попълнение Бранимир Грозданов: Нефтохимик винаги е на челните позиции!

Стефан Ралчев
Радвам се, че се завърнах в България след толкова време

В понеделник Бранимир Грозданов стана поредното ново попълнение на шампиона на България ВК Нефтохимик 2010 за настоящия сезон в първенството на страната и в Европа. Ето какво каза 29-годишният посрещач, който не е играл у нас от 2014 г., за официалния сайт на волейболния Нефтохимик.

„Радвам се, че се завърнах в България след толкова време! Винаги съм следял българското първенство. Мисля, че с всяка изминала година то става все по-добро и все по-интересно! Нефтохимик е отбор с големи амбиции. Както виждаме, всеки сезон е на челните позиции! Радвам се, че ще бъда част от този отбор!“, заявява 198-сантиметровият софиянец, който с националния ни тим е вицешампион от първите Европейски игри в Баку през 2015 г.

Стана така, че Бранко е напът да дебютира с екипа на „нефтохимиците“ срещу родния си тим – ЦСКА. В залата, която носи името на легендата на българския волейбол Васил Симов, Грозданов започва на 13 години и остава там, докато замине за Белгия, за да заиграе за един от именитите европейски тимове Нолико Маасейк. Сега той подписа с Нефтохимик точно преди гостуването на „червените“ в 5-ия кръг на родния шампионат.

„Разбира се, че в петък ще има сантимент да се завърна в тази зала след десет години, за да изиграя първи мач срещу моя роден клуб, и то с екипа на Нефтохимик“, посочва Грозданов.

Що се отнася до начина, по който ще изглежда Нефтохимик този сезон, новото попълнение казва следното: „Твърде рано е да определя какво е нужно на отбора, но за момента мисля, че сме добър колектив. Ще тренираме усърдно и ще се раздаваме максимално на мачовете“.

Той се обръща и към феновете на шесткратните шампиони на България.

„Посланието ми към феновете на Нефтохимик е да ни подкрепят, а ние ще направим всичко възможно да ги радваме с добра игра и много победи!“, каза посрещачът.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P