Ново от Bet365: Временно прекъсване, ако сте уморени от залози

«Букмейкър Рейтинги»
Безспорно един от най-големите букмейкъри в света Bet365 съобщи за нововъведение в платформата си.

Бет365 разумно залагане

Компанията за пореден път доказа, че е изключително креативна в подхода спрямо клиентите си. В сайта на Бет365 може да намерите секцията „Разумно залагане“. В десктоп варианта на сайта рубриката се намира горе вдясно – точно над акаунта ви.

Клиентите могат да се възползват от различни инструменти, посредством които могат да залагат разумно. Новото е „Персонализирано Временно Прекъсване“. Това е в случай, че искате да си вземете кратка почивка от залагането и играта.

Можете да си настроите еднократен или повтарящ се период на прекъсването (например – да започва в понеделник от 09:00 часа до петък, 17:30 часа.)

Хубавата новина е, че клиентите, които искат да си вземат „почивка“ от залозите, могат да се логват в профила си по време на прекъсването, ако искат да изтеглят останалия баланс. Но тъй като сте посочили „прекъсване“ няма да може да използвате сумите си за залози, докато посоченият от вас период не изтече.

В сайта на Bet365 изключително удобно може да се ориентирате, ако искате да се възползвате от „Временното прекъсване“. След като влезете в раздел „Разумно залагане“, ще видите различните инструменти и подробности в тази насока. Един от бутоните „“Временно прекъсване“ ви отвежда към раздел, в който вие сам може да посочите кога, колко време и дали да се повтаря регулярно период, в който вие НЕ искате да залагате.

В допълнение на Временно Прекъсване, Бет365 предоставя още разнообразни опции, подпомагащи разумното залагане, включително:

  • Съвет за Запазване на Контрол
  • Лимити на Депозитите
  • Съобщения за Активност
  • Самооценка
  • Самоизключване

Bet365 Временно прекъсване

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация