Новият собственик е много близо до Левски, има договорка с Васил Божков за милионите

Стефан Ралчев
Сделката е на път да се случи дори доста преди Коледа

Левски вече е на една ръка разстояние от големия си спасител –  групировката Sport Repiblic, дъщерна на Юнайтед груп и собственост на сръбския милиардер Драган Шолак.

Винаги може да намерите високи коефициенти от Palms bet

Достоверни източници на медията са информирали, че в понеделник е имало финални разговори между двете страни. Сините, представлявани от Наско Сираков, са били уведомени, че сделката ще бъде подписана съвсем скоро.

Както е известно, одитът е завършил благополучно – не са открити допълнителни огромни задължения на футболния клуб от „Герена“.  Тогава прогнозирахме, че около Коледа Левски ще има официално нов собственик. По всичко личи обаче, че това ще се случи по-рано.

Сега най-пресните информации гласят следното: „Sport Rebublic“ е уверил Сираков, че ще купи Левски, след като вече е постигнал договорка с Васил Божков  за дълговете към него. Живеещият в ОАЕ бивш собственик на клуба е имал среща с представители на Драган Шолак. Между двете страни е подписано споразумение, което гласи, че до 31 януари под формата на няколко транша  „Sport Rebublic“ ще изплати всичко на сметката на Божков. Сумата обаче остава конфиденциална. Освен това са стартирали преговори с НАП, в които държавата е получила писмени гаранции, че : „Sport Rebublic“ ще се издължи и на нея.

Според друга информация на БЛИЦ, вече са стартирали и разговори със Станимир Стоилов за подписване на нов договор. Контрактът със сигурност ще е в пъти по-добър от настоящия на Мъри, който даже дълго време след завръщането си миналия септември работи без заплата.

Медията завършва, че не е изключено скоро да бъде подписан нов рекламен договор между клуба и „Еврохолд“ на Асен Христов.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация