Нова победа за Ботев (Ихтиман) в мач със счупена ръка и червен картон

Стефан Ралчев
Тимът надви втория отбор на Хебър

В двубой от 33-ия кръг на Югозападната Трета лига Ботев (Ихтиман) победи Хебър II (Пазарджик) с 2:1. Домакините откриха резултата в началото на двубоя, но момчетата на Валери Свиленов обърнаха развоя на събитията и взеха трите точки, пише официалният сайт на Ботев Ихтиман.

Точни за Ботев бяха Кристиян Андонов след отлично изпълнен пряк свободен удар през първата част и Борислав Балджийски от дузпа през втората част.

В началните минути домакините натиснаха съперника и това даде резултат, като при една наглед безопасна атака топката влетя в мрежата на Дерменджиев. Малко след средата на полувремето Крис Андонов изпълни отлично пряк свободен удар и изравни резултата с удар от 20-ина метра.

Контузия на Петър Малинов (счупена ръка) в края на полувремето принуди треньорския щаб на Ботев да направи принудителна смяна, а на терена се появи Борислав Балджийски, който се завърна на терена, след като се контузи през есента в мача с Миньор (Перник).

През втората част Ботев обърна развоя на двубоя с гол именно на Балджийски от дузпа в 60-ата минута.

Домакините се поумориха и до края на двубоя само на няколко пъти стигна до вратата на Дерменджиев, но до точка не съумя да стигне. Домакините доиграха последните минути и с човек по-малко след червен картон на капитана Костадин Велчев.

В крайна сметка Ботев е 4-ти с актив от 58 точки, а Хебър II е на 19-ото място с 30 точки.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P