Нова драма със стадиона на Ботев Пловдив: Пак спряха строежа

Стефан Ралчев
Строителят изтегли цялата техника заради липса на възлагателно писмо

Собственикът на ПИМК Илиян Филипов нареди цялата тежка техника да бъде изкарана от стадион “Христо Ботев”. По-рано днес той заплаши, че ако не получи възлагателното писмо от Община Пловдив, ще спре работата по стадиона. По всички изглежда, че Филипов не е получил въпросното писмо и именно затова цялата работа е прекъсната. Новината със сигурност не е приятна за феновете и идва в същия ден, когато звездата на тима Тодор Неделев пое в посока Лудогорец.

Четете в Букмейкър Рейтинги всички футболни прогнози

„Както вече ви казах, ако не получа възлагателното писмо, спирам работата. Два часа бях в общината, не го получих. Трябвало да има комисия. Аз се наслушах на обещания. Когато получа възлагателното писмо – веднага цялата техника ще бъде върната и работата ще продължи“, заяви Филипов пред “Пловдив Нюз”.

„Виждате колко работници има тук. Бе възлагателно писмо няма как да работя, защото нарушавам договора. Пак казвам – ако получа възлагателното писмо, ще продължи работата и Ботев ще приеме Левски в своя дом“, заяви босът на строителната фирма, която прави “Колежа”.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P