Николай Михайлов: Извинявам се на всички левскари! Нося моята вина за Хамрун

Стефан Ралчев
Шокът е огромен за всички, допълни капитанът на сините

Капитанът на Левски Николай Михайлов проговори след злополучния мач с Хамрун. Вратарят сподели пред „Дарик“, че шокът от отпадането е голям и пое своята вина за попаденията на малтийците.

Палмсбет предлага коефициент 5.05 за победа на Левски срещу Лудогорец за Суперкупата

„Истината е, че болката, разочарованието и шокът най-вече са много големи след четвъртък вечер. Наистина още не мога да определя какво се случи в целия ход на мача. Ако трябва да върна лентата назад, малшансът беше с нас още от първата минута, до последната изпълнена дузпа, за което горчилката и шокът са невероятни. Аз мисля, че с оглед първите три мача изиграни в Европа – двата срещу ПАОК и гостуването в Малта показахме, че може да играем добър футбол, но точно в този ден нещата не се получаваха така, както ние искахме и в атакуващ, и в дефанзивен план. Най-голямото съжаление и болка за мен е, че разочаровахме нашите фенове. Мен много ме боли заради това“.

„Истината е, че когато получиш гол, без значение дали са един, два или повече, без значение мачът с каква важност и тежест е, за мен винаги си можел да се справиш по-добре. И при двата гола имаше колективни грешки. И при двата гола малшансът беше огромен, но когато съдбата е срещу теб, нищо не можеш да промениш. Видяхте, че в продълженията имахме шанс да отбележим гол, но не успяхме. При дузпите имахме своите проблеми. Малшансът при петата дузпа, която успях да спася, съдията ме върна, за да се пребие. Всичко, каквото можеше да се обърка в тази четвъртък вечер, се обърка“.

„Нищо не е същото (б.р – като мача с Вердер). Не мога да сравняваш ситуация със ситуация. Факт е, че мачът не се разви добре нито за мен, нито за моите съотборници. Аз нося вина за това. Искам да се извиня на нашите фенове и на всички левскари. Футболът е такъв, животът е такъв, никой не е искал да се случи по този начин. Свалям шапка на феновете, които сътвориха една уникална европейска вечер за пореден път и демонстрират своята любов всеки ден. Има и такива мачове.

Няма какво друго да направиш освен да се извиниш. Целият клуб заедно трябва да продължи напред. За един мач всичко се обърна с краката наопаки. Никой не е застрахован от грешки. Нито искам да се оправдавам, аз нося своята отговорност и вина, заради което искам да се извиня на нашите фенове. Всички ние заедно направихме всичко възможно да го докараме до плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите. Срещу Хамрун всички очаквахме да бъде по-лесно. Шокът е огромен за всички. Болката няма да отмине за ден или за два. Болката ще остане много дълго време, но истината е, че трябва да се продължи напред“, заяви Михайлов.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация