Николай Киров напуска Берое

Стефан Ралчев
Специалистът си тръгва след последните мачове на тима

Берое е на прага на един от най-слабите си сезони от връщането си в елита през 2009 година. Три кръга преди края на кампанията заралии още не са си осигурили оставането. Днес те приемат Спартак (Варна). Както и да се развие сезонът, старши треньорът Николай Киров почти сигурно си тръгва от стадиона под Аязмото.

футболни прогнози може да намерите при нас

Той пое отбора на пожар в средата на есенния дял след напускането на Петър Хубчев. „Зелено-белите“ обаче така и не се съвзеха след напускането на основния си спонсор ТЕЦ „Марица-изток 2“ и продължават да се лутат.

Белия е малко вероятно да размисли и да остане. Той води Берое в 24 мача за първенство и купа, в които записа 6 победи, 4 равенства и цели 14 загуби.

Все по-усилено се говори, че в Стара Загора идва нов инвеститор, който ще поеме собствеността от сдружението, което в момента държи акциите. Очакванията са, че той ще дойде с нов старши треньор. Сред спряганите имена отново е и това на Петър Хубчев, който обаче е получил и предложение от Арда.

Николай Киров пък се е завъртял като евентуален нов наставник на Ботев (Пловдив), но вероятността това да се случи е малка заради недоброто отношение на част от феновете към него. Преди да поеме Берое, Белия бе начело на ЦСКА 1948, Арда и „канарчетата“, с които спечели Купата и Суперкупата на България през 2017 г.

Ръководството на Берое пък не спира да води разговори с различни инвеститори, които да помагат на клуба. Сред тях е имало и чужденци.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P