Невиждани коефициенти за дербито ЦСКА – Левски

Стефан Ралчев
Предстои най-чаканият мач в българския футбол.

ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг в петък (18 декември) от 18:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Двубоят е отложен от 13 кръг, когато сините имаха заболели с коронавирус.

Прогноза за ЦСКА – Левски на Ники Александров

Проверка на Букмейкър Рейтинги в сряда установи наистина рядко срещани коефициенти за дербито. Факт е, че ЦСКА е в много по-добра форма, намира се на трето място в класирането, а Левски е 9-ти, но такава разлика в ставките не е имало от години.

Коефициентите за 1-ца стигат дори до 1.38 в PalmsBet онлайн, в Betwinner и Melbet е 1.39, в Bwin sport може да намерите една от най-високите ставки за „червен“ успех – 1.42. Двойката за Левски достига умопомрачителното изражение 7.60 в Бетуинър и Мелбет, а в Биуин е 6.50.

Сега е моментът за по-рисковите играчи да търсят високи коефициенти, тъй като въпреки разликата в класирането, ЦСКА – Левски е дерби, в което често пъти фаворитът не печели. В този мач няма никаква логика и ниските коефициенти могат да се окажат доста подвеждащи.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P