до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Нереален случай: Локо (Пд) гони играч, участвал в конни състезания и не искал да играе с Левски

Стефан Ралчев
Денислав Александров дори спечелил златен медал на езда

Денислав Александров ще напусне Локомотив Пловдив след края на сезона. Двете страни са решили да се разделят поради сериозни проблеми с отношението и професионализма на футболиста. Крилото, което игра за последно на 2 май при равенството 1:1 като гост на Славия, е обвинено в липса на отдаденост към отбора.

Четете нашите професионални футболни прогнози

Първите съмнения за това са възникнали около две седмици преди мача срещу Левски, който Локомотив спечели с резултат 1:0. В това време футболистът е съобщил на треньора Александър Томаш, че е болен и няма да може да играе. Той е посочил, че има висока температура и стомашни неразположения.

По-късно обаче в лагера на Локомотив са разбрали истинската причина за отсъствието на Александров. Става ясно, че той е участвал в конни състезания, като потвърждение за това има във видеоклипове в YouTube и официални публикации на Федерацията по конна езда.

Футболистът участвал в Държавното първенство клас Л, група Б, като дори спечелил златото с коня си Диамант и бронзов медал с втория си кон Диарадо Сон. Въпреки успехите си в конните състезания, те не са впечатли по никакъв начин никого в Локомотив.

Изправен пред обвиненията срещу себе си, Александров отказал да признае грешката си и да се извини на треньорите и съотборниците си. Това раздразнило старши треньора Александър Томаш, който го извадил от отбора. В мача срещу Лудогорец, Томаш избра Ерик Сорга да заеме мястото на Александров по лявото крило поради контузията на Джовани.

Александров, който в миналото игра за ЦСКА 1948 и дори стигна до националния отбор на България, ще трябва да потърси ново предизвикателство след края на сезона, докато Локо Пловдив ще трябва да намери негов заместник на крилото.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P