Неприятна случка: Близнаците Цоневи игнорирали фен, който ги молил за снимка

Стефан Ралчев
Привърженик разказа история от Герена

Две от звездите на Левски – близнаците Радослав и Борислав Цоневи, забъркаха скандал. Това става ясно от публикация на популярен фен на „сините“ във Фейсбук. Виктор Даскалов разказва за случката, която се разиграва на „Герена“ след победата с 2:0 срещу Ботев Пловдив.

Palmsbet залозите дава високи коефициенти за българските мачове

„Искам да споделя една недотам приятна за мен история. Всичко се случва след домакинската ни победа срещу отборчето на Ботев Пловдив!

Толкова бях щастлив от победата и доминацията на терена! Насочих се към бариерата със такова приповдигнато настроение. Виждам ги тези юнаци и им казвам хайде да си направим обща снимка.

Отговорът им беше „Ти идваш при нас само, когато бием“, направиха две три крачки и им казах „Айде, елате“.

Отговорът им беше „Не, не, не“. Почувствах се като клошар на „Герена“!

От 1993-та година ходя по мачове на Левски, когато група приятели ме заведоха. Никой през тези години досега не се беше държал така с мен!

Господа Цоневи, аз винаги съм ви подкрепял и винаги ще го правя! И не само вас! Работя 6 от 7 дни, всички знаят това. В повечето пъти съм бил изморен и едва изкарвам мача докрай. Имам си лични болежки, които ме принуждават веднага след мач да се прибера.

Не мога да идвам след всеки мач при вас, както вие се опитахте да ми намекнете, а и не малко пъти съм идвал при вас и след загуба или равенство, и съм ви казвал „горе главите, момчета“!

Не сте прави, не сте прави и двамата! Ние привържениците на Левски сме тук за цял живот! Вие днес сте тук…,  но ние оставаме! Оставаме за цял живот на „Герена“! Има една дума и тя се казва „ОБНОСКИ“!

Пожелавам ви още по-силен полусезон след Нова година, и тогава всички заедно да сме още по-силни! П.п. знаете къде съм, заповядайте да се видим!“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация