до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Неманя Видич с изненадващо решение ден преди важни избори

Стефан Ралчев
Легендата се отказа от президентските избори в страната

Ден преди изборите за президент на Футболния съюз на Сърбия (ФСС) бившият футболист на ЦСКА (Москва) и Манчестър Юнайтед Неманя Видич се оттегли от надпреварата, съобщиха медиите в западната ни съседка. При това положение единствен претендент за поста президент на футбола в страната остава легендата на Цървена звезда Драган Джаич, което означава и почти сигурното му избиране.

В Букмейкър Рейтинги четете футболни прогнози за днес и утре

Първоначално Видич не мотивира отказа си от надпреварата и това породи много дискусии. Бяха направени и предположения, че едва ли не Видич ще влезе в централата като вицепрезидент на Джаич. В подкрепа на тази идея говори и някогашният централен нападател на Цървена звезда Душан Савич. По-късно днес обаче Видич излезе с официално потвърждение в социалните мрежи, с което се обърна към цялата футболна общественост в страната.

„Много неща трябва и могат да бъдат подобрени. Идеята ми беше и си остава да събера екип от топ професионалисти, които могат да се справят с тези предизвикателства по-добре от може би всеки в Европа. За съжаление, на всяка крачка от пътя към това да стана президент на ФСС ми беше ясно, че няма да ни бъде даден този шанс. С настоящото ви уведомявам, че оттеглям кандидатурата си за президент“, заявява Видич.

В екипа на Видич бяха бившият треньор на Левски и в един период национален селекционер на Сърбия Славолюб Муслин, както и игралият за Славия защитник Раде Тодорович.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P