Нефтохимик тръгна към Шампионска лига, Жоро Петров с послание за мъжкото здраве

Стефан Ралчев
Първият мач е в петък в румънския град Галац

Шампионът на България по волейбол за мъже ВК Нефтохимик 2010 тръгна от Бургас за Румъния, където от петък до неделя ще се бори за място в груповата фаза на Шампионската лига, пише официалният сайт на волейболния Нефтохимик.

Състезателите, водени от старши треньора Атанас Петров, и хората от спортно-техническия щаб демонстрираха приповдигнато настроение. Момчетата показаха, че са уверени в силите си и са настроени за битка. С отбора е и президентът на клуба Огнян Томов.

Първият мач е в петък, 10 ноември, от 21,00 ч. в спортната зала „Дунав“ в румънския град Галац. Отборът се изправя срещу гръцкия гранд Олимпиакос.

В събота от 18,00 е мачът срещу домакина на турнира от втория кръг на квалификациите за Шампионската лига Аркада (Галац). Завършва се с дуел срещу укранския Прометей (Днепър) в неделя от 15,00.

Първият тим от четворката се класира в групите на ШЛ, като шанс за място има и вторият, ако е с по-добри показатели от подгласника на победителя в другата група, където са Партизан Белград (Сърбия), Хипо Тирол Инсбрук (Австрия) и Лас Палмас (Испания).

И в Румъния една от емблемите на клуба – Георги Петров, ще отправи послание за мъжкото здраве. В духа на Мовембър Жоро е с променена визия – вместо познатата брада е само с мустаци.

Те са знакът на Мовембър – ежегодно послание през месец ноември за мъжкото здраве. Отправено е към всички представители на силния пол с напомнянето да бъдат осведомени за здравослоните проблеми от рода на рака на простатата жлеза. В Нефтохимик отбелязаха и миналогодишния месец ноември по този начин.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P