Нефтохимик срещу Олимпиакос, румънци и украинци за влизане в Шампионската лига

Стефан Ралчев
Аркада Галац (Румъния) и Прометей (Украйна) са другите два отбора в групата

Второто място в Група 1 от първата фаза на квалификациите за Шампионската лига прати ВК Нефтохимик 2010 в поток с гръцкия гранд Олимпиакос, Аркада Галац (Румъния) и Прометей (Украйна) в борба за място в групите на най-престижния континентален турнир, пише официалният сайт на Нефтохимик 2010.

Тимът на Атанас Петров попада в Група 6 от втората фаза. Там са вторият от Група 4 от първия кръг – Аркада, и победителите от Групи 2 и 3, съответно Олимпиакос и Прометей.

Черногорците от Будва, които се промъкнаха до първото място в Бургас, отиват в Група 5, където са сръбският Партизан (Белград), Лас Палмас (Испания) и Хипо Тирол Инсбрук (Австрия).

Мачовете трябва да се играят между 9 и 11 ноември, но датите ще бъдат обявени окончателно от европейската конфедерация (CEV).

Победителят от всяка от двете групи във втората фаза се класира със сигурност за групите на ШЛ. Победителят от нашия поток отива в Група А на Шампионската лига, където са носителят на европейската клубна титла за последните три години Закса (Полша), Кнак Рьозеларе (Белгия) и Зиратбанк (Турция). Нефтохимик може да се класира и като втори в групата, ако е с по-добри показатели от втория в другата група.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P