Нефтохимик играе за влизане в Шампионска лига в Румъния

Стефан Ралчев
Мачовете са в Галац от 10 до 12 ноември

Мачовете на Нефтохимик 2010 за влизане в груповата фаза на Шампионската лига ще бъдат в Румъния, град Галац, съобщава официалният сайт на волейболния Нефтохимик.

Там ще се проведе турнирът с участието на носителите на титлата на България от втората квалификационна фаза на най-престижния клубен турнир във волейбола.

В Група VI ще играе срещу домакина Аркада, гръцкия гранд Олимпиакос и Прометей (Днепър) от Украйна. Срещите са планирани от 10 до 12 ноември (петък, събота и неделя), като програмата по часове и двубои ще стане ясна по-късно.

Първият отбор в турнира се класира със сигурност в груповата фаза на Шампионската лига, като попада в Група А. Там чакат победителят от последните три издания на надпреварата Закса Кенджерджин (Полша), Кнак Рьозеларе (Белгия) и Зиратбанк (Турция).

Място в ШЛ може да спечели и вторият тим в крайното класиране в Галац, ако е с по-добри показатели от заелия второто място в другия турнир от втория квалификационен кръг, където са сръбският Партизан (Белград), Хипо Тирол Инсбрук (Австрия), Лас Палмас (Испания) и Будва (Черна гора)!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P