Не правете това! Фен изгоря заради коефициент 1.05

«Букмейкър Рейтинги»
Следващата история, която ще ви разкажем е истинска и се случи преди няколко дни. Приятно четене…

Фен на залозите решил да изкара лесни пари. Така избрал две събития на живо, които заложил в руския букмейкър “Лига Ставок” с 500 00 рубли, които се равняват на 13 600 лева или около 7000 евро.

Първото събитие е Ямайка – Хондурас от групите на Голд Къп. Ямайците повели с 3:1, когато при коефициент 1.03 клиентът заложил за техен успех. Дълго време всичко вървяло по мед и масло, докато Хондурас не върна един гол за 2:3 в 90+2 минута. Но все пак всичко завършило с хепиенд.

Второто събитие е от мексиканското първенство по баскетбол. Един срещу друг се изправят Мантараяс Ла Пас и Де Кулякан. На полувремето всичко е чудесно – домакините водят с 37:24. Това кара клиентът да заложи за сигурна победа на домакините при коефициент… 1.03.

След третата четвърт играта е равностойна – домакините продължават да водят вече с 14 точки. В последната четвърт обаче чудото за гостите се случва и те наваксват изоставането си и с кош със сирената изравняват за… крайното 69:69.

Досещате се какъв шок е било, когато този любител на залозите е пропилял 500 хиляди рубли (13 600 лева/около 7000 евро) за печалба от скромните 40 000 рубли (1091 лева или около 500 евро).

Не правете това! Не попадайте в капана. В края на краищата няма лесни пари…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P