Назрява още един скандал в Сити: Холанд се скарал с Гуардиола и може да напусне

Стефан Ралчев
Общо петима били на нож с мениджъра

Назрява още един скандал в съблекалнята на Манчестър Сити. След напускането на Жоао Кансело, като повод за това бе скандал с Хосеп Гуардиола, сега следва още един… Поне такива информации достигат от Острова.

всички футболни прогнози може да четете в БР

И нещо повече, медиите в Англия пишат, че поне петима играчи са в конфликт с Пеп Гуардиола и искат да напуснат, а сега испанските медии, както и някои от тези на Острова, изстрелват „бомба“, в която казват че Ерлинг Холанд и Гуардиола са се скарали.

Не само това, но според информациите съществува реална възможност Холанд да напусне Манчестър Сити още през летния трансферен прозорец. Въпреки че се намира във фантастична форма, Холанд смята, че Сити, с Пеп като треньор, не е клубът за него.

Холанд премина в Манчестър Сити за 75 милиона евро от Борусия Дортмунд през лятото и досега е вкарал 31 гола в 27 мача във всички турнири.

„El Nacional“ твърди, че Холанд е в лоши отношения с Гуардиола, който е обвиняван от няколко играчи, че създава лоша атмосфера в съблекалнята, а един от петимата недоволни вече напусна.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P