Назон се завръща сред титулярите на ЦСКА

Стефан Ралчев
Браян Морено може би приключи с мачовете до края на сезона

Треньорът на ЦСКА Саша Илич получи добра и лоша новина след дербито на върха с Лудогорец, завършило 2:2. И двете вести са свързани с атаката на армейците. Дюкенс Назон, който отпадна от стартовия състав часове преди сблъсъка в Разград, ще се завърне сред титулярите за домакинството на Локомотив Пловдив в събота от 21:00 часа.

Winbet Ревю ще ви даде повече подробности относно бонуси и промоции на букито

Както „Тема Спорт“ писа, хаитянинът почувства болки в дясното коляно след тренировката на ЦСКА на базата в Панчарево в четвъртък, а след това се готви със специална наколенка на заниманието в Русе в петък. Тогава е станало ясно и че той няма да може да започне срещу Лудогорец. На негово място стартира Шопов, който влезе в халфовата линия, а Тобиас Хайнц бе изтеглен в предни позиции до Гарсес. Състоянието на Назон все пак му позволи да се появи на терена в 65-ата минута, което бе добър знак за треньорския щаб.

Вчера футболистите на ЦСКА получиха почивен ден, а днес започват подготовка за срещата с Локо Пд. Очакванията са, че хаитянският голмайстор на тима ще тренира наравно със съотборниците си.

Не такава е ситуацията обаче с Браян Морено. Колумбиецът напусна принудително терена с разтежение при домакинството на Лудогорец в края на април и оттогава не е тренирал с основната група. Той със сигурност ще пропусне и сблъсъка с черно-белите, а не е изключено и сезонът за него да е приключил. До края на кампанията армейците ще срещнат още ФК ЦСКА 1948 Сф на 3 юни, събота, от 18:00 ч. и Левски на 7 юни, сряда, от 18:45 часа.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P