Назон се завърна в ЦСКА, тренира пълноценно

Стефан Ралчев
Нападателят бе приет в болница в Хаити

Нападателят Дюкенс Назон се превърна в последния национал, присъединил се към лагера на ЦСКА след ангажиментите със страната си. Преди него това сториха Станислав Шопов, Християн Петров, Енес Махмутович и Жираир Шагоян.

Winbet Промо Код ви дава възможност за допълнителни бонуси и промоции

Хаитянинът се включи в съботната тренировка на армейците, като се готви наравно със съотборниците си и демонстрира, че здравословният проблем, който имаше в Доминиканската република, не е бил сериозен.

Както е известно, голмайсторът изправи косите на всички в ЦСКА, като по време на лагера на Хаити за участието на тима в Лигата на нациите, бе приет в болница заради лека треска. Изследванията обаче показаха, че състоянието му е добро и той дори бе на резервната скамейка при победата с 3:1 над Бермуда. Няколко дни по-рано нападателят откри резултата за успеха с 4:0 срещу Монсерат. Назон тренира на пълни обороти и вчера и ще попадне в групата на Саша Илич за предстоящото утре домакинство на Черно море. Той обаче ще остане на резервната скамейка.

Единственият кадрови проблем в ЦСКА е свързан със състоянието на Иван Турицов, който продължава да тренира на облекчен режим. Той вече повече от месец лекува травма в коляното, като в момента болките му са породени от възпалено сухожилие.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P