Наско Сираков с апел към държавата: Помогнете на Левски и ЦСКА за стадионите

Стефан Ралчев
Трябва да има къде да заведем децата си на мач

Легендата на българския футбол и собственик на Левски Наско Сираков отправи молба към премиера Кирил Петков. Двамата участваха един след друг в предаването „120 минути“ по bTV. Сираков бе първи гост и използва възможността да отправи молба, чрез водещия, към Кирил Петков свързано със стадионите на грандовете.

Търсете коефициентите и бонуси на PalmsBet за Левски

„Стадионите… болната ми тема, за която говоря от години. Помоли министър-председателя, от мое име, така, както държавата помагаше на другите отбори, за което съм изключително щастлив. Това, че са дали пари за Локо Пд и Ботев Пд за стадионите е отлично. Също така задължително трябва да се намери начин да се помогне на грандове като Левски и ЦСКА.

Свидетели сме на това как преди 1 седмица 20 000 човека на стадион „Георги Аспарухов“ при какви условия трябваше да гледат мач. Това не е нормално.  И на финала за Купата на България ще има много публика. За държавата не е проблем да отдели средства. Неприятното е, че ние нямаме нормален стадион за националния ни отбор, а питаме защо няма футбол. Трябва да има къде да заведем децата си на мач“, допълни още Сираков.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация