Наско Сираков обяви: Левски с нов собственик до 4 дни, англичанин е…

Стефан Ралчев
Първата и основна задача е построяване на чисто нов европейски стадион

До дни Левски ще има нов собственик, обяви преди минути президентът на клуба Наско Сираков. Той е англичанин и голямата му цел е да построи европейски стадион за сините. Сираков допълни, че той остава президент на клуба по настояване на новите собственици, а от три-четири дни адвокатите работят по завършване на сделката и обеща, че пред клуба предстоят значително по-добри времена.

„Искам да честитя празника на цяла синя България. Тук едни млади момчета са създали нашия клуб. Убеден съм, че и те не са мислели каква всенародна любов зачеват. Тук е моментът да обявя едно ново начало за нашия клуб. Това са преговори, коресподенция от повече от шест месеца. Всичко е завършено и е в ръцете на адвокатите, които работят от четири дни. Левски ще има нов собственик. Поема всички задължения на клуба и ще осигури издръжка на Левски. Приоритетът е построяването на нов европейски стадион по най-бързия начин“, обяви новината Сираков днес по време на честването на 107 години от основаването на сините.

Палмсбет с високи коефициенти за българското първенство по футбол

„Изпращаме най-тежката година в историята. Единственото, което обещах, е, че Левски няма да фалира. Не съм ви обещавал резултати, но сега ги обещавам. Човекът няма нищо общо с политика и политически обвързаности – англичанин е. Бизнесът му е ситуиран в Ню Йорк. От тази гледна точка можете да бъдете спокойни. Ако питате него, ще ви каже, че след 3 месеца иска да започне построяването на изцяло нов стадион. При всички положения ще имаме нужда от съдействие от държавните органи. Нашите деди са отделяли от залъка си и са работили като кучета да го има стадион “Георги Аспарухов”.

Ние сега трябва да искаме позволение и да се молим за нашето. Искам да кажа на всички политици и държавници да не им се налага да се сблъскат със синята любов. И оправдания какво ще кажат другите отбори тук не важат, защото ние сме единствените, които сами са си построили стадиона. Искаме до две години да имаме европейски стадион, който ще е основата по пътя на Левски към Европа, където ни е мястото.

По желание на бъдещия нов собственик аз ще остана президент на клуба и ще отговарям за спортно-техническата част. Футболът е бизнес и човекът гледа на това като бизнес. Никой не идва да инвестира 100-150 млн. евро заради хубавите ми очи.

Акциите ще бъдат прехвърлени. Единственото, което ме интересува, е сигурността на Левски. Ако всяка една точка от инвестициите не се изпълняват, акциите да се върнат при мен. Обещавам ви, че ни очакват много по-добри времена. Честито!“, допълни Наско Сираков

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P