Наско Сираков: Мъри може да бъде детонатор към нова Синя приказка

Стефан Ралчев
Към момента той е единственият ни вариант, допълни собственикът

сираков

Собственикът на Левски Насто Сираков е убеден, че Станимир Стоилов иска да се върне на “Герена”. Босът на сините допълни, че ще проведе разговор с Мъри в сряда, когато ще се изяснят нещата дали той ще поеме отново родния гранд.

“Проведох разговор със Станимир Стоилов. На този етап той е единственият ни избор и алтернатива. В сряда ще имаме разговор с Мъри – и аз, и Лъчо. Ще седнем тримата да решим как ще продължим оттук нататък. Най-вече да го запознаем как ще бъде структуриран и как ще се развива клубът в бъдеще. Убеден съм, че неговото огромно желание е да се завърне в родния си футболен клуб и ще започне нова “Синя приказка”.

Вижте нашето Palmsbet Ревю за страхотни възможности за печалби

Мъри не е поставял никакви условия. Вълнува го да има някаква, поне минимална, сигурност каквато нямаше миналата година. Въобще не е ставало дума за пари.

Аз съм му обяснил какво е моментното състояние на клуба и той го знае. Казал съм му, че той може да е детонатора, в положителен смисъл, за избухване на синята бомба. Няма треньор, който да има по-голямо доверие. Повече трябва да се мисли как да се помогне на Левски. Сигурен съм, че клубът малко по малко ще започне да се надига от дъното, където се намира сега”, допълни Сираков относно преговорите със Станимир Стоилов.

“Истината е, че имаме голяма нужда от човешки ресурс. Имаме натрупани задължения към персонал, треньори в школата и футболистите, които ще се стремим да изчистим. Но не мисля, че имаме някакво належащо супер плащане.

За Изпълнителен директор водим разговори. Искам до десетна дни този въпрос да сме го решили. Не, че не съм доволен от г-н Баждеков как си върши работата. Но той има нужда от заслужена почивка. Смятам, че ако стигнем до този край Станимир Стоилов да поеме отбора, той ще съчетава и длъжността спортен директор.

Вярвам и се надявам, че това ще се случи”, добави собственикът на клуба.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P