Наско Сираков: Боби има вина, че допуска хората под него да си развяват коня

Стефан Ралчев
Лудогорец е един от отборите, който се толерира, добавя ръководителят

Наско Сираков беше гост в подкаста „Неформално с Георги Петков“. Собственикът на Левски говори за съдийството, случващото се в Левски и БФС.

Ето какво каза Сираков:

„Всички знаем, че в българския футбол се толерират и се съдийства по определен начин на определени отбори. Да, Лудогорец е един от тях. Абсолютно! На Левски бяха откраднати прекалено много точки чрез съдийството. Не сме съгласни, че шефът на съдиите Кашай е главният виновник. Огромната вина е в самите съдии. Те са абсолютно обвързани и зависими. Една част от тях са абсолютно корумпирани. Боби може да промени много неща, ако иска. Ние промени не виждаме.

PalmsBet букмейкър предлага високи коефициенти и щедри бонуси за играчите си

Когато успях да върна Мъри, всичко в Левски започна да се променя към добро. С Христо Стоичков се чуваме постоянно и обменяме мисли. За някои той е странен. За мен е малкият Стоичков, който през 1986 година го взеха в националния отбор. Можеше да ти извади очите с потенциала си.

Не съм имал амбиция да бъда президент на БФС. Аз съм горд с работата, която върша в Левски. В декларацията казахме всичко. Тя не е атака лично към Боби, а към системата в българския футбол. Наложително е да има много сериозни промени. Боби има вина, че допуска хората под него да си развяват коня, най-вече Съдийската комисия. Там всяка седмица гледаме Баташкото клане за определени отбори. Почти всяка седмица е така и срещу Левски.

Васил Божков щеше вече да е изплатил дълговете към НАП. По негово време те бяха погасявани, преди това само трупани. Нашите фенове нямат нищо общо с другите фенове в България. Те са без аналог“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация