Наш национал катастрофира с мотор

Стефан Ралчев
Защитникът на Берое Александър Василев претърпял инцидент

Защитникът на Берое Александър Василев е претърпял катастрофа с мотор. 25-годишният ляв халф-бек е извадил късмет при инцидента. При падането си той е наранил скулата си.

Александър Василев се представи много силно през есента и стигна до националния отбор, след като беше извикан от Георги Дерменджиев за последните мачове за 2020 г. Той дори дебютира за „лъвовете“ при нулевото равенство като гост на Ейре на 18 ноември.

От щаба на старозагорци са категорични, че нараняването при падането с мотора не е причината за забавянето на връщането в игра на Василев. Проблемът е със счупения нос. Бранителят пострада при загубата с 1:2 от Черно море. При първия гол на „моряците“ националът получи удар в лицето, а треньорът на Берое Димитър Димитров беше бесен, че не е отсъден фаул.

Александър Василев е един от играчите на заралии с изтичащи договори. В списъка са още Иван Минчев, Георги Ангелов, Александър Цветков, Теди Мезаг, Крум Стоянов, Душан Перниш и Гоюс Макута. Преговори с някои от тях за подновяването на контрактите ще се водят в предстоящата пауза в шампионата заради световните квалификации с Швейцария, Италия и Северна Ирландия.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация