Напрежение между съотборници в ЦСКА, налетяха да се разправят

Стефан Ралчев
Брадли де Нойер поиска обяснение от Шопов за лошо отиграване

Напрежението взе връх в лагера на ЦСКА по време на дербито с Левски. Двата тима завършиха наравно 0:0 на Националния стадион Васил Левски в понеделник вечерта.

winbet бонус код ви дава допълнителни възможности за още бонуси и промоции

В края на мача Брадли де Нойер влезе в остър спор със Станислав Шопов, като двамата бяха близо до физическа саморазправа.

Действието се разви в 80-ата минута на мача. Тогава „червените“ организираха бърза контраатака, при която появилият се малко по-рано в игра Шопов получи дълго подаване и беше напълно сам по левия фланг. Халфът реши да отиграва с едно докосване и да потърси Джонатан Линдсет, подарявайки топката на „сините“, вместо да овладее и да намери по-добро решение на една от малкото обещаващи атаки на своя отбор в срещата.

Едно от тях беше да комбинира именно с Де Нойер, който го дублира по фланга. Нидерландецът меко казано не беше доволен от отиграването на своя съотборник, като му го каза на висок тон и с доста ръкомахания, приближавайки се към него. Шопов обаче не му остана длъжен и двамата влязоха в словесни пререкания, като дори започнаха да се бутат. Тогава обаче се намеси Амос Юга и сложи точка на спора им.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P