Нападател си тръгна от ЦСКА

Стефан Ралчев
Дауда Бамба ще претърпи нова операция заради контузията

Нападателят Дауда Бамба напусна лагера на ЦСКА, като най-вероятно се е прибрал в Норвегия, където е преминало детството му. В най-скоро време 27-годишният футболист ще се подложи на операция заради контузията в коляното, която забави с цял месец преминаването му на „Армията“, а отскоро пак му създава сериозни проблеми.

Уинбет компанията дава високи коефициенти за мачовете на ЦСКА

За последно котдивоареца бе на терена при домакинската победа с 2:1 над Пирин в началото на месеца, но след това не попадна в групата на Саша Илич в четири последователни шампионатни срещи.

Припомняме, че Бамба пристигна за подпис с ЦСКА още в началото на юли, но тогава от „Армията“ обявиха, че не е преминал успешно медицинските изследвания, като има предпоставки за травма в коляното, която може да се избегне при прилагане на превантивни терапии. Саша Илич настоя нападателят да остане да тренира с тима, като се следи неговото състояние и в крайна сметка на 3 август бившият играч на Алтай парафира с червените.

Досега през сезона Бамба записа 8 двубоя във всички турнири и отбеляза едно попадение – за победата с 1:0 над Спартак във Варна. Много е вероятно котдивоарецът вече да е изиграл последния си мач с червената фланелка, като договорът му, който е с продължителност до лятото, да бъде прекратен предсрочно. Така след преотстъпването на Калоян Кръстев в Берое и Радослав Живков в Септември червените останаха с двама типични централни нападатели – Дюкенс Назон и Бисмарк Чарлс.

Очаква се днес или утре ЦСКА да излезе с официална информация за случващото се с Дауда Бамба.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация